2020-09-27 11:00:54• hírek • Szatmár.ro

Már Kereskényi Gábor és Pataki Csaba is leadták szavazataikat

Kereskényi Gábor, a szatmárnémeti RMDSZ elnöke, újrázni készülő polgármester-jelölt, illetve Pataki Csaba, a Szatmár Megyei RMDSZ elnöke, újabb mandátumára készülő megyei tanácselnök-jelölt már a reggeli órákban leadták szavazataikat.

Kereskényi Gábor az 52-es szavazókörletben adta le voksát, ahol feleségével és kisebbik lányukkal jelentek meg.

A szavazást követően Kereskényi így fogalmazott: „Ma a közösségért szavaztam a családommal együtt. Arra szavaztam, hogy Szatmárnémeti tovább haladjon a fejlődés útján. Ne torpadjon meg, ne topogjon egyhelyben, hiszen ezek már nem opciók Szatmárnémeti számára.  Arra biztatok mindenkit, hogy jöjjön el, szánjon az életéből egy negyedórát a szavazásra, amely biztonságos. Legyünk ott, hiszen a következő 4 év a tét és hogy városunk tovább haladjon a fejlődés útján. Legyünk ott minél többen ma a fejlődésért, a folytatásért a városért”.

 

Pataki Csaba feleségével ment el szavazni, ők az 50-es szavazóházban adták le voksaikat.

Pataki Csaba a szavazást követően így fogalmazott: „Arra szavaztam, hogy folytatódjon Szatmárnémetiben és Szatmár megyében a fejlődés, ez ne törjön meg, ne olyanok jöjjenek, akik csak a sarat dobálták az elmúlt hetekben és hónapokban, akik nem bizonyítottak. Én arra kérek mindenkit, hogy egy olyan csapatot támogasson szavazatával, amelyik már bebizonyította, hogy Szatmár ki tud egyenesedni, és elindul a fejlődés útján. A mi megyénkről, a mi településeinkről, a mi jövőnkről van szó, ezért arra kérek mindenkit, szánjon rá tíz percet az életéből, jöjjön el szavazni, és ne hagyja, hogy mások döntsenek helyette”.
 















Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: